Tijd om te vernieuwen!

Helaas, onlangs was onze site 'gehackt', dus hoog tijd om eens na te denken.

Een vlugge back-up kon ik terugzetten, maar die was 2 jaar oud. Een recentere stond wel op mijn harde schijf, maar dit was weer heel de boel kopiëren via FTP en daar moet je even tijd voor uittrekken. Bovendien liep er hier en daar al iets mis op de site, o.a. enkele extensies die dienst weigerden.

Onze site draait in Joomla en gezien deze een redelijk grote stap hebben gezet van Joomla 1.5 naar 1.6/1.7 en ondertussen ook al naar 3.0 was een upgrade noodzakelijk.

Voor een upgrade van 1.5 naar 1.6 waren de wijzigingen te groot; en leek het beter om meteen opnieuw te beginnen. Gelukkig zou de compatibiliteit voor latere versies beter zijn.

Momenteel gebruiken we Joomla 2.5.

Oude website.

Deze hebben we nog even behouden, maar helaas heeft een of andere hacker hier weer rommel op achter gelaten, zodat er spammail verstuurd werd van deze oude joomla 1.5 site.

We hebben maar meteen afscheid genomen van deze oude joomla 1.5 site.

VSCC-Blog, iemand interesse?

Misschien richten we op onze nieuwe site een Blog in.

Gezien veel leden de tijd niet meer hebben of gewoon geen interesse hebben om langs te komen op vrijdagavond, kunnen we misschien contact houden via de website. Als er voldoende interesse is, maken we het gemakkelijker voor onze leden om artikels te publiceren en hun computerbelevenissen mede te delen. Via de reacties op een artikel kan er misschien een leuke of leerrijke discussie ontstaan.

Ben je geïnteresseerd en wil je de lege tekstballonnetjes hierboven opvullen, geef aub. een seintje, dan weten we of het de moeite is om hieraan te werken.

VSCC, On-Line computercub, 't is eens iets anders en je moet er niet voor buiten komen!

Uw mening!

Graag ook jullie reacties en commentaar op de nieuwe website. Zorg ervoor dat ik niet met oogkleppen naar www.vscc.be zit te staren, opmerkingen zijn steeds welkom om de site te verbetern.