De opzet.

 

Met WINFOTO organiseren we een fototentoonstelling waarbij we de bezoekers een overzicht trachten te geven over de huidig kwaliteit van digitale fotografie, waarbij we ook een aantal technische aspecten belichten van dit medium.


Althans, dit was de oorspronkelijke opzet van Winfoto.

We zijn met Winfoto begonnen in 2004 toen een fototoestel met 2 Megapixels net de standaard was geworden en 4 megapixel-cameras nog een exclusief luxeproduct waren.

 

De markt van digitale fototoestellen is de laatste jaren enorm geëvolueerd, zodat het vergelijken van de verschillende toestellen niet meer van primordiaal belang is in het kader van WINFOTO. De meeste toestellen die tegenwoordig in de handel te koop zijn bieden voldoende kwaliteit voor elke beurs.

 

Met WINFOTO trachten we dan momenteel ook een forum aan te bieden, aan iedereen die met digitale fotografie bezig is. Ook jouw foto kan misschien deel uitmaken van deze fototentoonstelling.

 

Hoewel we geen fotoclub zijn maar een computerclub kan je buiten de wedstrijd steeds terecht bij VSCC voor ondersteuning en al uw vragen bij digitale fotografie.